Greška

Došlo je do greške.

Honor u januaru predstavlja novi telefon

05.12.2018 16:10 | 0 Mobile
Honor u januaru predstavlja novi telefon


Honor sprema novi telefon, a kompanija je objavila tizer kojim najavljuje datum predstavljanja novog uređaja. Neimenovani telefon će biti predstavljen 22. januara u Parizu.

Za sada nije poznato previše o telefonu, sem onoga što imamo na pozivnici i Honorove izjave: "See the unseen". Postoji šansa da je u pitanju Honor View 20, ali trenutno uređaj sa tizera se ne uklapa u glasine o pomenutom modelu.

Razlog ovoga je to što tizer ukazuje na displej misterioznog telefona. Honor ističe da će telefon biti prvi kompanijin model sa in-screen kamerom, smeštenom u displej. Telefon će imati okrugli otvor za prednju kameru, kakav je već najavilo nekoliko proizvođača do sada. Glasine koje su se do sada pojavljivale o Honor View 20 telefonu ukazuju na tradicionalni izrez u ekranu (notch).


Pogledajte još: Honor 10 Lite zvanično objavljen


Naravno, za sada još uvek ništa nije sigurno, jer bi ranije glasine o Honor View 20 telefonu mogle biti pogrešne. Honorova bliska povezanost sa kompanijom Huawei bi mogla značiti da bi dolazeći telefon mogao vizuelno biti sličan dolazećem Huawei Nova 4 modelu. Razlika bi bila u segmentu tržišta kojima bi uređaji bili namenjeni - Nova 4 je model iz srednjeg segmenta, dok bi Honor telefon trebalo da ima Kirin 980 procesor, što će ga činiti premijum modelom.

Izvor: DigitalTrends

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Moto G7 Power stiže uskoro

Chrome 71 za Android stiže sa sigurnosnim i drugim poboljšanjima

10104
10105
10106
10107
10108
10109