Honor Play je gejming telefon sa GPU Turbo i AI funkcijama

Huaweijev podbrend Honor je objavio svoj prvi gejming telefon, pod nazivom Honor Play

Huaweijev podbrend Honor je objavio svoj prvi gejming telefon, pod nazivom Honor Play. Telefon ima 6.3-inčni displej sa izrezom (19.5:9, 1080p), 3750mAh bateriju i Kirin 970 procesor, kao i 4GB RAM-a i 64GB skladišnog prostora.Iako se ne radi o specifično moćnim specifikacijama, Honor ističe da je najveća inovacija kod Play modela implementacija GPU Turbo tehnologije. U pitanju je hardversako-softverska integracija, koja poboljšava GPU performanse za 60 procenata, dok istovremeno smanjuje potrošnju za 30 procenata.
honor2_36.jpgPored ovoga, AI sposobnosti Kirin 970 čipseta mogu da obezbede 4D gejmimg iskustvo, analiziraju fotografije i zvuk u realnom vremenu i daju odgovarajuće povratne informacije. AI se koristi i za simuliranje 3D surround zvuka. Honor ističe da će funkcija raditi u igrama kao što su PUBG, Asphalt 9 i druge.
Pogledajte još: Honor Play je idealan telefon za ljubitelje mobilnih igara
Ostale specifikacije Honor Play telefona čine 16MP + 2MP kamere na poleđini, 16MP prednja kamera, senzor otiska prsta na poleđini, USB-C port i priključak za slušalice.Cena Honor Play telefona nije objavljena.Izvor: The Verge
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 
Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi