Greška

Došlo je do greške.

Honor i NG objavili poziv za takmičenje za najbolju fotografiju načinjenu sa Honor 8X smartfonom

16.11.2018 16:10 | 0 Biznis IT
Honor i NG objavili poziv za takmičenje  za najbolju fotografiju načinjenu sa Honor 8X smartfonom

 

Saopštenje za javnost

Honorvodeći pametni e-brend, je danas objavio saradnju sa National Geographic-om na objavi članaka vizualnog storytellera Robbie Shone-a o tehnikama za snimanje najboljih fotografija pomoću pametnog telefona. Ovaj vešti fotograf National Geographic-a, Robbie Shone, deli svoje tajne za noćnu fotografiju kroz ovo partnerstvo - demonstrirajući kroz svoj rad kako korisnici Honora 8X mogu snimiti fantastične fotografije uz pomoć neverovatne tehnologije na ovom telefonu.

Serija pod nazivom "Ohrabrimo noć" najavljena je na veb stranici National Geographic povodom lansiranja Honor 8Ks. U inauguralnom članku objavljenom 1. oktobra, Robi je otputovao u Hong Kong, gdje je snimio spektakularne fotografije, od planina do centra grada.

Ovo je prvi put da je Honor sarađivao sa National Geographic-om, a "Ohrabrimo noć" pruža platformu za nove fotografije i priče u narednim sedmicama. Iz Robbie-ve talentovane perspektive, čitaoci se mogu upoznati iz prve ruke sa sjajnim mogućnostima koje Honor 8X omogućava svojim korisnicima.

 

 

U duhu promovisanja kreativnih i inspirativnih fotografija, Honor je takođe započeo online takmičenje, #Honormade. Sada kada je takmičenje otvoreno, pojedinci mogu podneti svoje najbolje fotografije dana i noći, uz šansu da osvoje Honor 8X pametni telefon i da njihove fotografije budu ocenjene od strane Robbie Shonea za prikaz na National Geographic-u.

Učestvujte na takmičenju #Honormade do 30. novembra na: www.hihonor.com/global/events/day-and-night/

Opremljen sa dual-objektivom 20MP + 2MP, otvorom blende zadnje kamere F/1,8 i veštačkom inteligencijom (AI) koji prepoznaje 22 različite kategorije i 500 scenarija u realnom vremenu, Honor 8X snima prekrasne fotografije u bilo kom okruženju. Ove karakteristike, a naročito inovativni noćni snimak, prikazani su u članku i fotografijama Robbiea koji su sada dostupni na vebsajtu National Baptism's "Brave the Night". http://bravethenight.nationalgeographic.com/

Na sajtu će se objaviti i pobednički #Honormade podnesci nakon završetka takmičenja.

George Zhao, predsednik Honor-a, rekao je: "Svaki korisnik pametnog telefona razume koliko je važna kamera za njihovo svakodnevno iskustvo. Iz tog razloga, Honor nudi elitni fotoaparat sa Honorom X, tako da možete da snimite najbolje fotografije bez obzira gde ste, ili u koje doba dana ili noći. Veoma smo uzbuđeni što smo partneri sa National Geographic-om za ovu kampanju. Sa serijom "Brave The Night", Robbie Shone pokazuje svetu sve neverovatne fotografije koje možete da napravite kada imate u svojim rukama Honor 8X pametni telefon."

Robbie Shone je rekao: "Fotografisanje pećina je moja lična strast, a ja sam proveo godine eksperimentišući i savladao zanat u situacijama slabe osvetljenosti. Kada sam Honor 8X, bio sam impresioniran ovim fotoaparatom. Zapanjujuće je koliko tehnologije mogu da stave u ovaj pametni telefon. Uživao sam u pronalaženju kreativnih načina da pokažem sposobnosti noćnog snimanja Honor 8X i bio sam srećan što delim svoja iskustva sa čitaocima National Geographic-a."

Izvor: Honor

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Google kaže da će svi Android Pie uređaji biti deo Treble programa

Samsung One UI za Android 9 Pie beta stiže na Samsung S9/S9+

10604
10605
10606
10607
10608
10609