Greška

Došlo je do greške.

HONOR Global Fans Day 2020: #Ostanikodkuće i uživaj uz HONOR pametne uređaje

31.03.2020 17:05 | 0 Biznis IT
HONOR Global Fans Day 2020: #Ostanikodkuće i uživaj uz HONOR pametne uređaje


Saopštenje za javnost

Kompanija HONOR je objavila početak svog globalnog festivala, kojim želi da se zahvali svim svojim fanovima i dugogodišnjim korisnicima, pod nazivom HONOR Global Fans Day 2020. Od 30. marta do 14. aprila, festival će biti održan širom sveta, uključujući zemlje kao što su Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Rusija, Češka, Malezija, Srbija i mnoge druge. Ovom prilikom, kompanija HONOR spremila je uzbudljive popuste na praktično kompletan asortiman svojih inovativnih pametnih uređaja, naročito za kupovinu od kuće. U periodu od 1. do 12 aprila, korisnici u Srbiji biće u prilici da kupe HONOR pametne uređaje po sniženim cenama kod svih maloprodajnih partnera, i to iz udobnosti svojih domova, uz poruku  #ostanikodkuće.

„Izuzetno smo srećni što ćemo u okviru HONOR Global Fans Day 2020 festivala moći našim korisnicima da ponudimo pametne uređaje iz HONOR porodice po veoma pristupačnim cenama. Krajem 2019. godine, HONOR je imao preko 220 miliona fanova širom sveta, i mi na ovaj način želimo da im se zahvalimo na podršci koju su nam pružali svih ovih godina”, izjavio je Džordž Žao (George Zhao), predsednik kompanije HONOR. „Tema ovogodišnjeg festivala jeste „HONOR Your Smart Life” i demonstrira misiju kompanije da za korisnike širom sveta stvori bolji i povezaniji svet. Nadamo se da ćemo u narednom periodu videti što veći broj mladih ljudi koji koriste sve prednosti pametnog života.”

Saznajte više o HONOR uređajima uz super korisnike
Ove godine, kompanija HONOR sklopila je partnerstvo sa brojnim poznatim influenserima iz sveta sporta, fotografije i gejminga kako bi na najbolji mogući način demonstrirala svojim korisnicima sve prednosti inovativnih pametnih uređaja u realnim svakodnevnim aktivnostima.

#Sport uz HONOR
Brojni pametni uređaji iz HONOR portfolija namenjeni su za praćenje zdravstvenih parametara i održavanje sportske forme, Kao što su HONOR MagicWatch 2 pametni sat i HONOR Band 5 pametna narukivca. Poznati nemački planinar Aleksandar Megos (Alexander Megos) jedan je od sportista koji će korisnicima širom sveta demonstrirati kako HONOR MagicWatch 2 pomaže u postizanju najboljih sportskih rezultata, pomoću opcije kao što je SpO2 monitor.

#Kreativnost uz HONOR
Jedan od najpoznatijih influensera u oblasti turizma, Murad Osman (Murad Osmann), ujedno i osnivač popularnog hashtag-a #FollowMeTo, demonstriraće sve napredne karakteristike HONOR MagicBook laptopa, uključujući i njegov atraktivan i lagan dizajn, kroz svakodnevne aktivnosti na njegovim putovanjima.

#Igranje uz HONOR  
Za sve ljubitelje gejminga, HONOR u svojoj ponudi ima izuzetno pristupačan i brz model pametnog telefona, kao što je HONOR 9X. Profesionalni gejmeri, kao što su Teeqzy, Puuki and Jo Jonas, na najbolji mogući način će demonstrirati sve mogućnosti Kirin 810 procesora i GPU Turbo 3.0 tehnologije u realnim okolnostima gejminga.

Pametnija kupovina uz HONOR
Kompanija HONOR želi da podstakne svoje korisnike i fanove širom sveta da budu aktivni učesnici pametnog i povezanog sveta oko njih, i da koriste sve njegove prednosti, kao što je i kupovina putem interneta. Sa početkom od 1. aprila pa sve do 12. aprila, uz poruku svim fanovima i korisnicima #ostanikodkuće, kompanija HONOR omogućiće izuzetne popuste na čitav asortiman HONOR pametnih uređaja kod svojih maloprodajnih partnera, isključivo za online kupovinu.

Izvor: Honor

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung će do kraja godine prestati da proizvodi LCD panele

Microsoft Edge dobija vertikalne tabove, Password Monitor i druge funkcije

10604
10605
10606
10607
10608
10609