Greška

Došlo je do greške.

Honor 8X dolazi u Evropu; u Srbiji za 2 nedelje

04.10.2018 13:50 | 0 Mobile
Honor 8X dolazi u Evropu; u Srbiji za 2 nedelje


Saopštenje za javnost

Kompanija Honor, vodeći e-brend pametnih telefona, najavio je evropsko predstavljanje novog Honor 8x telefona za narednu nedelju. Ovaj pametni telefon kombinuje napredne tehnologije sa estetskom formom. Inspirisan minimalističkim dizajnom I "chip-on-film" tehnologijom (COF), ovaj pametni telefon karakteriše i 6,5-inčni FullView ekran sa 91% pokrivenošću prednje strane telefona ekranom, AI kamera, GPU Turbo tehnologija i 2.5D telo od aurora stakla sa dvostrukom teksturom, izražavajući smeo i aspirativni identitet. Honor 8X će na većini evropskih tržišta biti dostupan sredinom oktobra, po veoma konkurentnoj ceni.
 
Honor 8X, sa sloganom "Izvan granica", ukazuje na potrebu mladih ljudi da imaju pametni telefon koji zapravo predstavlja mali mobilni računar koji im je potreban za svakodnevni život. Na taj način, oni mogu da žive efikasnije, brže, pametnije i da prevazilaze sva ograničenja u životu.

honor2_41.jpg


Najnoviji Honor pametni telefon demonstrira smeo stav brenda i karakterističan dizajna kroz svoje izuzetne tehnologije, upečatljiv minimalistički dizajn i sofisticiranu izradu. Prilikom izrade Honor 8x telefona korišćen je naučni pristup estetici, pa tako ovaj telefon ima pravu ravnotežu između funkcionalnosti i lepote, koja je neuporediva na tržištu.

Honor 8X nudi neverovatne performanse i korisničko iskustvo, ali po pristupačnoj ceni. A to korisničko iskustvo pretvara u vrhunski doživljaj, pristupačan za sve veći broj ljudi, čime je u svet mobilnih telefona uneta velika promena. Honor 8X ima sav potencijal da postane pametni telefon sa najboljim odnosom cene i kvaliteta u 2018. godini.

Izvor: Honor

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Komentari

0 Dodaj komentar

Specifikacije Samsung Galaxy A9s telefona sa četiri kamere na poleđini

Nokia 7.1 telefon ozvaničen uz HDR displej, Android One

10104
10105
10106
10107
10108
10109