Greška

Došlo je do greške.

Honor 10 Lite primećen u TV reklami po prvi put pred zvaničnu objavu

16.11.2018 13:50 | 0 Mobile
Honor 10 Lite primećen u TV reklami po prvi put pred zvaničnu objavu

 

Honor 10 Lite stiže sledeće nedelje i znamo dosta o specifikacijama. Videli smo prve tizere koje je kompanija objavila na Weibo mreži, videli smo da će novi telefon imati leđa u gradient bojama, a zahvaljujući prvoj komercijalnoj TV reklami, znamo kako će telefon izgledati kad se bude pojavio.

Pozicioniranje kamere i skenera otiska prsta su slični onome što Honor primenjuje u seriji 8X, ali sa zaobljenim ivicama za bolje ležanje u ruci. Možete videti da Honor 10 Lite nema nikakvih tekstova na leđima - niti Honor niti AI Camera, ili šta drugo. Pitamo se da li kompanija ide ka tome da i na narednim, kao i na ovom, više ne stavlja nikakve natpise, ili je ovo samo promo uređaj, a jedinice za prodaju će imati ispise na zadnjem panelu?

Honor u poslednje vreme jak akcenat stavlja na gradient boje pa tako sada vidimo plavo-belu gradient završnicu, ali je najavljena i "strasno crvena," a lokalna zvezda u videu kaže da "bez gradijenta nema mladosti," čime jasno stavlja do znanja da je telefon namenjen mlađoj publici, ili pak žele i da privuku starije koji se osećaju mlado ili su mladi duhom.

 

 

Ovo je tek drugi Honor uređaj, uz Honor Magic 2, koji dolazi u gradijent bojama, za razliku od starijeg brata Huaweija, koji već ima solidnu paletu uređaja sa gradijent završnicom.

Ovaj smartfon sa dijagonalom ekrana od 6.21 inča biće objavljen zvanično 21. novembra u Pekingu, dakle za manje od nedelju dana. Tada očekujemo da saznamo i sve tačne i detaljne specifikacije za Honor 10 Lite.

Izvor: GSMarena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Nokia zakazala događaj u Dubaiju za 5. decembar

Google kaže da će svi Android Pie uređaji biti deo Treble programa

10104
10105
10106
10107
10108
10109