Greška

Došlo je do greške.

Honor Watch GS Pro od sutra u prodaji u Srbiji

21.10.2020 17:11 | 0 Mobile
Honor Watch GS Pro od sutra u prodaji u Srbiji


Saopštenje za javnost


Honor Watch GS Pro pametni sat najzad je stigao u Srbiju i od sutra, 22. oktobra može se naći u prodaji u svim ovlašćenim radnjama.

Globalni tehnološki brend Honor sa zadovoljstvom predstavlja saradnju sa pustolovom Andrejem Maričićem, koji je imao priliku da se među prvima upozna sa robusnim Honor Watch GS Pro.

„Jako sam zadovoljan performansama pametnog sata kao što je GS Pro pošto ja generalno volim da nosim veće satove. Ono što je korisno u ovoj priči, a vezano je za posao kojim se ja bavim, jeste vreme koje je neophodno da se istroši baterija, što je 25 dana. Fascinantno. A treba malo vremena da se napuni“, prve su Andrejeve impresije posle testiranja Honor Watch GS Pro na izazovnom terenu.  

Kako kaže, ovaj sat ima izuzetno zanimljivu funkciju da se ne izgubite na terenu.

„Mislim da bi bilo mnogo čudno da se pustolov izgubi. Dešavaju se i te situacije, jako bih voleo da sam imao ovaj sat ranije i u nekim prethodnim situacijama kada nisam znao gde idem i kako da se vratim. Dobra stvar kod ovog sata je što ima opciju da vas vrati na početnu tačku tako da ni u jednom momentu ne možete da se izgubite. Još jedna funkcija koja me je iznenadila prijatno jeste predviđanje vremenskih uslova, koji su bitni za ono čime se ja bavim. Važno je u momentu kada krenem na neki put ili u novu avanturu da znam da će za tri, četiri sata da padne kiša i onda mogu da pravim planove za dalje... Da sam imao ovaj sat ranije, toliko bih stvari snimio bolje. Ne bi bilo toliko kiše možda, uvek bih imao idealno vreme i uslove. Uopšte ne moram stalno da motrim na sat i tu nešto podešavam. Ako postavim program za outdoor, prati mi korake, pređenu kilometražu, otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, visinu na kojoj se nalazim, vazdušni pritisak. Sad, pošto imam ovakav sat, biću još luđi i ići ću na neka mesta koja ranije nisam ni razmišljao da posetim“, podelio je Andrej utiske o Honor Watch GS Pro posle jedne od njegovih pustolovina na kojoj ga je pratio novi robusni pametni sat, a njegove utiske o korišćenju ovog sata možete pogledati u videu na sledećem LINKU.

Honor Watch GS Pro i Honor Watch ES satovi u Srbiji naći će se u prodaji od sutra, 22. oktobra u svim ovlašćenim prodajnim mestima, kao i u Telenor i MTS radnjama.

Izvor: Honor

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Komentari

0 Dodaj komentar

Motorola je spremila veliko iznenađenje i kreće u avanturu po Srbiji!

Acer predstavlja Porsche Design Acer Book RS

10104
10105
10106
10107
10108
10109