Greška

Došlo je do greške.

Honor Watch GS 3 se pojavio na zvaničnim fotografijama, uz glavne specifikacije

27.08.2021 14:37 | 0 Mobile
Honor Watch GS 3 se pojavio na zvaničnim fotografijama, uz glavne specifikacije


Honor je nedavno u Kini predstavio Magic3 seriju telefona, kada je kompanija nagovestila i Watch GS 3 pametni sat. Sada je Honor na svojoj zvaničnoj Weibo stranici objavio nekoliko fotografija Classic Streamer i Racing Pioneer varijanti Watch GS 3 sata.

watchgs2.jpg


Classic Streamer ima zlatnu masku i zakrivljeni ekran. S desne strane se nalaze dva fizička tastera, dok je smeđi kaiš napravljen od kože. Honor nije pomenuo karakteristike za Watch GS 3, ali pozadina za Classic Streamer model potvrđuje automatski brojač koraka i praćenje rada srca, kao i mogućnost prikazivanja broja sagorenih kalorija.

watchgs3.jpg


Racing Pioneer model izgleda više sportski, sa kaišem od silicijuma ili gume. Ovaj model takođe ima tastere sa strane, a pozadine potvrđuju brojač koraka, kontrolu muzike, kompas i štopericu. Očekuje se da će sat imati i opciju za praćenje rada srca.

watchgs4.jpg


Honor još nije objavio datum predstavljanja Watch GS 3 serije pametnih satova, a do tada se očekuje da ćemo dobiti još neke tizere i informacije o ovim uređajima.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Google Chrome će korisnicima olakšati prigušivanje tabova

Apple Watch koristi više od 100 miliona ljudi

10104
10105
10106
10107
10108
10109