Greška

Došlo je do greške.

Hisense ULED serija televizora: vrhunski kvalitet po razumnoj ceni, ovog i narednog meseca uz praktičan poklon

04.01.2021 09:56 | 2 Biznis IT
Hisense ULED serija televizora: vrhunski kvalitet po razumnoj ceni, ovog i narednog meseca uz praktičan poklon


PR saopštenje

Kompanija Hisense u domenu potrošačke elektronike uspešno posluje u celom svetu već 50 godina, a nedavno je predstavljena nova serija televizora sa prepoznatljivom ULED tehnologijom. Ovu tehnologiju je patentirao Hisense sa ciljem da podigne ukupan kvalitet slike na izvrstan nivo sa autentičnim bojama, jasnim pokretima, detaljima i kontrastom. ULED tehnologija prikazuje slike u kvalitetnijim i realnijim bojama, sa više detalja i unapređenim LED osvetljenjem.

Kada je u pitanju kategorija televizora, Hisense kupcima nudi širok asortiman, a njihova glavna prednost je odnos cene i kvaliteta, od čega ne odstupa ni ULED serija.

Hisense ULED tehnologija: živopisne i jasne boje

Jedna mala zona upravlja osvetljenjem za svaka četiri piksela, što omogućava televizoru odnos kontrasta 200.000:1. Time svaki detalj u tami postaje vidljiv, a jarko sunce neće isprati sliku. ULED tehnologija svaku sliku na ekranu predstavlja baš onako kako treba da se vidi golim okom.

ULED tehnologija omogućava prikaz slike u 8K rezoluciji, čineći prikaz detalja i dubine sa 33 miliona piksela četiri puta većim nego kod 4K televizora. Zahvaljujući Hisense 8K Al Upscaler opciji, jasna i detaljna slika se predstavlja u 8K rezoluciji bez obzira na originalnu rezoluciju sadržaja.

Postizanje do 1000 nita Peak Brightness doprinosi jasnijoj i svetlijoj beloj boji, tamnijoj crnoj i izuzetno jarkim bojama. Zahvaljujući upotrebi sofisticiranih optičkih materijala i tehnologija za poboljšanje boja, široka paleta boja se prikazuje na ULED televizorima. Gledani sadržaj se emituje u realnom i jasnom obliku.

Svi ULED televizori opremljeni su Dolby Vision HDR tehnologijom koja, inspirisana bioskopskom atmosferom, transformiše iskustvo gledanja i čini ga realističnijim i dramatičnijim. ULED tehnologija omogućava i do 40 puta bolje osvetljenje i 10 puta postojaniju crnu boju.

Bioskopski osećaj zvuka

ULED televizori opremljeni su Dolby Atmos tehnologijom kojom se zvuk oslobađa sa unapred definisanih kanala što za rezultat ima zvuk u celoj prostoriji u kojoj se televizor nalazi. Zahvaljujući DTS Virtual:X tehnologiji, ULED televizoru nije potrebna dodatna podrška zvučnika, već odvaja dijalog od pozadine, tako da ga je lakše čuti. Integrisani JBL Sound Solution u prednjem zvučniku doprinosi bogatom zvuku sa moćnim basom i čistim visokim tonovima.

Pored pomenutih specifikacija slike i zvuka, ULED televizori omogućavaju posebni mode tokom igranja igrica ili gledanja sportskog meča. Kada se priključi na neku od konzola za igrice, televizor se prebacuje u game mode. Ako je na programu sportski meč, televizor se automatski prebacuje u sports mode kako bi pružio osećaj boravka na stadionu.

ULED televizori poseduju plutajući ekran koji pruža maksimalan sadržaj bez ometanja.

Na Benchmark Youtube kanalu ovog meseca je urađena detaljna recenzija Hisense 65U8QF modela iz kategorije ULED televizora.

Praznična akcija uz kupovinu Hisense ULED serije televizora

Hisense je za svoje kupce u decembru i januaru spremio akciju kao dodatnu vrednost za kupovinu ULED televizora.

Za kupovinu bilo kog ULED televizora u periodu od 15.12.2020. do 15.01.2021. i registraciju na hisense.rs, na poklon se dobija prečišćivač vazduha Gorenje OptiAir 203M. Akcija traje do 15.01.2021, a registracija se može obaviti najkasnije do 31.12.2021.

Uz svaki kupljen Hisense ULED televizor postoji mogućnost produžene garancije do 5 godina.

Za sve dodatne informacije o proizvodima, akciji i samoj kompaniji, stručni tim Hisense kompanije stoji na raspolaganju svojim kupcima.

Izvor: Hisense

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

TCL 55C815 QLED TV nudi najbolji zvuk u klasi (video)

Renderi zaštitnih kućišta koja će biti dostupna za Galaxy S21

10604
10605
10606
10607
10608
10609