Hideo Kojima tvrdi da Death Stranding pomera granice i da je ovo njegova najbolja igra do sada

Death Stranding će, prema svim parametrima, biti najbolja igra koju je Hideo Kojima kreirao do sada, što znači da će biti impresivnija od njegove popularne Metal Gear franšize.

Death Stranding će, prema svim parametrima, biti najbolja igra koju je Hideo Kojima kreirao do sada, što znači da će biti impresivnija od njegove popularne Metal Gear franšize. Dolazeća PlayStation 4 i PC igra dolazi iz Kojiminog sopstvenog studija, što znači da talentovani kreator neće biti ograničen kao sa prethodnim naslovima.Kojima tvrdi i da će biti u prilici da sa igrom uradi mnogo više nego ranije, zahvaljujući neprevaziđenim tehnologijama kojima raspolaže PlayStation 4. “Veoma sam samouveren da radimo na tome da kreiramo nešto što je potpuno novo i neviđeno. Ovo će biti moj najbolji rad do sada, potpuno sam uveren u to”, istakao je Kojima.

Death Stranding igra je najavljena tokom ovogodišnjeg E3 sajma, a konzolna verzija igre je limitirana za PS4. Norman Reedus, jedna od zvezda popularnog The Walking Dead serijala, igra glavnog lika u igri. Što se dostupnosti tiče, igra je za sada u početnim fazama razvoja i neće se pojaviti skoro.Izvor: NextPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi