Greška

Došlo je do greške.

HBO Max stiže u Srbiju, Hrvatsku, BiH, Crnu Goru, Makedoniju od 8. marta, Disney+ sredinom godine

01.02.2022 15:06 | 0 Multimedija
HBO Max stiže u Srbiju, Hrvatsku, BiH, Crnu Goru, Makedoniju od 8. marta, Disney+ sredinom godine

 

WarnerMedia je upravo objavila da planira da proširi svoju HBO Max uslugu striminga na 15 novih zemalja počevši od 8. marta. Usluga će zameniti trenutni HBO Go servis za striming u nekim od navedenih zemalja, koji ima manje sadržaja od HBO Max-a.

Svih 15 novih zemalja su iz Evrope - Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Češka Republika, Mađarska, Moldavija, Crna Gora, Holandija, Severna Makedonija, Poljska, Portugal, Rumunija, Srbija, Slovačka i Slovenija, a usluga je već dostupna u Švedskoj, Danskoj, Norveškoj, Finskoj, Španiji i Andori.

Ako se pitate zašto se velika tržišta poput Nemačke, Francuske, Italije i Velike Britanije ne pominju, to je zbog ugovora o licenciranju Sky TV-a. Sky TV ima ekskluzivna prava na neke od sadržaja HBO-a i ugovor ističe tek 2025. To će neizbežno uticati na sposobnost HBO-a da se takmiči sa konkurencijom koja se ubrzano i agresivno širi - Netflixom i Disney+ kanalom. Ovaj potonji u zemlje Balkana stiže sredinom ove godine, što je zvanično najavljeno prošle nedelje.

WarnerMedia daje korisnicima na novim tržištima popust od 33% ako se prijave za HBO Max uslugu pre lansiranja 8. marta i unapred plate prvu godinu svoje pretplate, navodi WM u svom saopštenju.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Samsung Galaxy S22 podržava samo punjenje od 25W, 45W rezervisan za Plus i Ultra modele

Isporuke Windows prenosnih računara u porastu 2021. godine, Windows 11 pogurao prodaju

10304
10305
10306
10307
10308
10309