Greška

Došlo je do greške.

Halo: The Master Chief Collection stiže na PC

13.03.2019 12:41 | 0 Games
Halo: The Master Chief Collection stiže na PC


Tokom najnovijeg Inside Xbox Livestreama, 343 Industries je objavio da Halo: The Master Chief Collection stiže na PC - na Steam i u Microsoft Store. Tokom najave je pomenuto i da će Halo: Reach stiću u The Master Chief Collection, ali nije potvrđen datum objave.

Halo: The Master Chief Collection za PC će biti objavljen u fazama, a svaka igra iz kolekcije će imati zasebnu objavu. Ovo će Microsoftu omogućiti da uloži više truda u svaku od igara iz serijala, koji trenutno sadrži Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 4, Halo: ODST i Halo: Reach.


Verzija igre za PC će imati opciju podešavanja frejmrejta, podršku za različite rezolucije, nudiće ažuriranu grafiku i funkcije specifične za PC (FOV podešavanje, remapiranje tastera za miš/tastaturu).

U ovom trenutku, datum objave Halo: The Master Chief Collection igre za PC nije poznat, a ni Steam ni Microsoft Store još uvek nisu izlistali igru. Sve što je poznato jeste da će prva igra iz kolekcije biti Halo: Reach, a ostale igre će biti objavljivane hronološkim redom.

Izvor: Overclock3d

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Acer predstavio 49-inčni FreeSync 2 HDR monitor

Huawei P30 Pro se pojavio na AnTuTu listingu

10404
10405
10406
10407
10408
10409