GTA Online dobio novi Entourage mod

U ovom modu gejmeri imaju zadatak da prevezu metu visoke vrednosti na zadatu lokaciju. Prirodno, tim koji je na drugoj strani ima za zadatak da ubije metu

Online komponenta popularne igre Grand Theft Auto 5 dobila je danas novu nadogradnju. Ona poboljšava funkcije koje su nedavno uvedene u GTA Online, a takođe donosi i novi mod pod nazivom Entourage. U ovom modu gejmeri imaju zadatak da prevezu metu visoke vrednosti na zadatu lokaciju. Prirodno, tim koji je na drugoj strani ima za zadatak da ubije metu visoke vrednosti. U GTA Online Entourage modu ćemo videti gejmere kako prevoze VIP ličnosti poznate kao The Target širom grada. Ovo je varijacija na dobro poznatu temu raznih Hostage modova u akcionim igrama.
The Target (meta) će biti dobro zaštićen i naoružan, a zahtevaće dobro obezbeđen prevoz sa telohraniteljima do cilja. Supranički tim mora da ubije metu pre nego što stigne do tačke ekstradicije ili je izgubio meč. Kako bi stvari bile interesantnije, telohranitelji mogu da rade samo sa informacijama koje im je pružio The Target, jer samo oni mogu da vide tačku ekstradicije na radaru. Rockstar je takođe najavio da će GTA Online dobiti kreatora trka za Stunt Race mod koji je predstavljen sa julskom nadogradnjom.
Objavljen World Of Warcraft: Legion Extended Preview (video)
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi