GTA: Liberty City Stories objavljen za iOS

Rockstar postepeno objavljuje klasične naslove iz Grand Theft Auto serijala za mobilne uređaje, a najnovija igra koja je objavljena je Grand Theft Auto: Liberty City Stories za iOS

Rockstar postepeno objavljuje klasične naslove iz Grand Theft Auto serijala za mobilne uređaje, a najnovija igra koja je objavljena je Grand Theft Auto: Liberty City Stories za iOS operativni sistem. Naslov je objavljen i za iPad tablete i za iPhone telefone, a nova verzija neće biti mnogo drugačija od one koja je prvobitno objavljena za Sony-evu PlayStation Portable ručnu konzolu. Neke nove funkcije jesu dodate u novu verziju igre kao i manje izmene kako bi se poboljšalo ukupno iskustvo. GTA: Liberty City Stories za iOS sadrži kako kontrole na dodir tako i optimizaciju za gejmpad, a takođe ima mogućnost čuvanja pređenih pozicija u igri na cloudu. GTA: Liberty City Stories za iPhone i iPad je već dostupna u App Store-u po ceni od sedam dolara. Rockstar potvrđuje da je port za Android u razvoju kao i onaj za Windows Phone platformu.
Cortana sada može da se preuzme za iOS i Android
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi