GT Academy: Masterclass se prikazuje na EuroSportu

Za razliku od dosadašnjih GT Academy emisija, ova prati ranije pobednike koji imaju uspeha i u pravim trkačkim takmičenjima

EuroSport televizija je počela da prikazuje emisiju GT Academy: Masterclass. Za razliku od dosadašnjih GT Academy emisija, koje su pokazivale napredak mladih takmičara kroz GT Academy program, ova prati ranije pobednike koji imaju uspeha i u pravim trkačkim takmičenjima. Za sada su prikazani uspesi najpoznatijeg GT Academy diplomca, Lukasa Ordoneza, ali i Jana Mardenbroa, koji je, bez ikakve dileme, najdalje dogurao i koji je faktički došao na korak od Formule 1, tako što je ove godine čak ostvario pobedu u GP3 takmičenju, koji je odskočna daska za Formulu 1.
Prve tri epizode emisije možete videti ispod, a nove epizode se emituju četvrtkom na EuroSportu. Podsećamo, GT Academy je takmičenje u vožnji Gran Turismo igre, a pobednici ovog takmičenja dobijaju priliku da pohađaju školu trkačke vožnje, nakon čega najbolji predstavnici dobijaju priliku da voze prave trke.

 

 

Izvor: GT Planet

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi