Greška

Došlo je do greške.

GT se vratio - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium & Ceramic (video)

11.06.2022 09:58 | 0 Mobile
GT se vratio - Huawei Watch GT 3 Pro Titanium & Ceramic (video)

 

Pre oko 3.5 godine, mada deluje kao da je prošlo i više, Huawei je izbacio svoj Watch GT pametni sat i njime prilično promenio ovo tržište i poimanje korisnika o ovoj kategoriji uređaja. U tom trenutku su pametni satovi još uvek bili u onoj fazi kada proizvođači istražuju šta korisnicima treba i koji set karakteristika je onaj magični recept. Upravo je Watch GT potrefio “žicu” kod velikog broja korisnika i pružio ono najbitnije u jednom uređaju, koji je uz to imao i razumnu cenu.

U međuvremenu smo videli priličan broj naslednika ovog modela, tri generacije, ali sa raznim dodatnim sufiksima i generalni utisak je bio da je Huawei u startu odradio dovoljno dobar posao da svaki naredni sat bude samo blaga evolucija prethodnog, a ne baš neki kvantni skok. Uz to, neke od promena koje smo viđali na novim modelima su u vidu ažuriranja dolazile i na starije modele, pa možemo reći da je svaki od Watch GT modela bio dosta dugovečno rešenje.

U drugoj polovini prošle godine Huawei je malo promešao karte, pa je umesto treće generacije Watch GT izbacio Watch 3 seriju. Tada smo se zapitali šta se dešava sa GT i da li je Huawei možda odustao od nje, ali je odgovor stigao nedavno u vidu Watch GT 3 i Watch GT 3 Pro modela.

Pogledajte kako su se ovi modeli pokazali na testu.

Uđete u BIOS, a tamo vas čeka Doom

AMD Radeon RX 7000 je 50% brži od RDNA 2 modela

10104
10105
10106
10107
10108
10109