Greška

Došlo je do greške.

Greške koje muče performanse operativnog sistema Windows 11 biće ispravljene 2022

25.11.2021 11:05 | 0 Software/Web
Greške koje muče performanse operativnog sistema Windows 11 biće ispravljene 2022

 

Pred nama su dobre vesti za korisnike operativnog sistema Windows 11, posebno ako vam je nadogradnja usporila sistem. Microsoft obećava da su sledeće godine na putu popravke i ažuriranja koja će poboljšati performanse operativnog sistema, koji je dobio brojne pritužbe od fanova Windowsa.

Performanse će nam biti u fokusu 2022. godine“, napisao je tim Microsoft Windows programera u objavi na Redditu Ask Me Anything (AMA), kako je izvestio TechRadar, napominjući da je poboljšanje odziva Windows-a prioritet za kompaniju. „Mnogo tog fokusa će biti usmereno na performanse pokretanja/pokretanja; u smislu renderovanja elemenata korisničkog interfejsa na ekranu (nakon što se učita okvir), testirali smo skalabilnost obavljanja stvari kao što je stavljanje 10k dugmadi na ekran, itd.

U istoj temi na Redditu, jedan korisnik se požalio na performanse pokretanja, nadaleko poznate greške File Explorer-a i druge stavke menija i jezičke trake koje su spore u poređenju sa Windowsom 10. Neke od ovih pritužbi, međutim, Microsoft već rešava. Iako javno izdanje još uvek nije dostupno, Microsoft već testira neke od ispravki u svojoj najnovijoj verziji pregleda Windows Insider-a za operativni sistem.

 

Pogledajte još: Microsoft objavio redizajnirane emodžije u novom ažuriranju za Windows 11

Microsoftov tim je savetovao korisnike koji su naišli na probleme da kompaniji daju povratne informacije za poboljšanje Windowsa 11.

Jedan od načina na koji biste nam mogli pomoći je da pokrenete Feedback Hub i unesete problem u vezi sa performansama“, napisao je tim programera.

Iako slabljenje performansi može biti neugodan problem za najnoviji Microsoftov operativni sistem, postoje i drugi problemi koji utiču na njegovu funkcionalnost. Curenje memorije, problemi sa kompatibilnošću, nedostatak opcija prilagođavanja i neugodan izgled sa starim elementima korisničkog interfejsa pomešanim sa najnovijim iskustvom Windows 11 zaokružuju neke od glavnih pritužbi koje smo čuli u vezi sa operativnim sistemom.

Microsoft nije jedina kompanija koja se suočila sa kritikama u vezi sa performansama sa svojim najnovijim izdanjem operativnog sistema. Oni koji su nadogradili na Appleov najnoviji MacOS Monterey, takođe su prijavili sporije performanse koje su povezane sa greškom koja uzrokuje curenje memorije.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Motorola će biti pionir Samsungovog senzora kamere od 200 MP, Xiaomi će biti sledeći

Apple planira da koristi TSMC za proizvodnju sopstvenih iPhone 5G modema

10504
10505
10506
10507
10508
10509