Greška

Došlo je do greške.

Grand Theft Auto V PS5/XSX će dobiti fizičko izdanje kasnije ovog meseca

02.04.2022 13:17 | 0 Games
Grand Theft Auto V PS5/XSX će dobiti fizičko izdanje kasnije ovog meseca

 

Grand Theft Auto V je lansiran na konzolama sledeće generacije prošlog meseca, ali oni koji su želeli da kupe verziju igre u kutiji za Xbox Series X/S ili PS5 nisu imali sreće – za sada je igra dostupna samo kao digitalno preuzimanje. Pa, čini se da će se to uskoro promeniti.

Prema zvaničnom sajtu kompanije Rockstar, fizičke verzije GTA V za PS5 i Xbox Series X/S će se naći u prodaji kasnije ovog meseca, a prednarudžbe su dostupne sada. Mada, s obzirom da se verzija sledeće generacije GTA V u kutiji se prodaje za punih 40 dolara, dok je samo 20 dolara u Microsoft Store-u i samo 10 dolara u PlayStation Store-u (poslednja cena dostupna samo onima koji pretražuju prodavnicu preko svog PS5), možda ćete želeti da sačekate još malo jer će cena vremenom svakako pasti.

 

Ako ste propustili: Najavljena usluga pretplate na GTA+ za GTA Online na PS5 i Xbox Series S/XKonzolna verzija GTA V sledeće generacije naišla je na različite kritike. Iako je vizuelna nadogradnja solidna, performanse nisu baš ono što se očekivalo (naročito na Xbox-u), javlja WCCFTech.

Grand Theft Auto V je sada dostupan na PC-u, Xbox One, Xbox Series X/S, PS4 i PS5, a fizičku kopiju igre za PS5 i XSX moći ćete da kupite od 12. aprila.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Uskoro ćete moći da prenosite svoje Meet sastanke uživo na YouTube

Apple ažurira macOS, iOS i iPadOS kako bi popravio moguće Zero-day rupe

10404
10405
10406
10407
10408
10409