Greška

Došlo je do greške.

Grand Theft Auto: Nova zakrpa za trilogiju popravlja 100+ grešaka

01.12.2021 12:55 | 0 Games
Grand Theft Auto: Nova zakrpa za trilogiju popravlja 100+ grešaka

 

Danas je Rockstar Games objavio novu zakrpu za Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition koja je popravila ogromnih 117 grešaka u igri.

Nekoliko ispravki koje vredi pomenuti su višestruka prilagođavanja ponekad neprijatnih efekata kiše u igrici (tačnije 15 ispravki grešaka), pogrešno napisane znakove i ispravka „problema sa oblikom rekvizita za krofne i orašaste plodove na krofni Tuff Nuts prodavnica.” Pune beleške o zakrpi za ažuriranje verzije 1.03 su veoma dugačke i adresiraju ispravke u sve tri igre u trilogiji na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC, ali ne i za Switch, mada obećavaju da će biti za koji dan, prenosi Kotaku.

Od lansiranja 11. novembra, remasterizovana GTA trilogija je u rasulu. PC igračima je danima bilo onemogućeno igranje igara i Rockstar je morao da ukloni datoteke nenamerno uključene u trilogiju. Neki od fajlova koje su otkrili rudari podataka uključivali su isečene pesme, beleške programera i zloglasnu mini-igru Hot Coffee sex.

 

rockstartvit.jpg

 

Verzija zakrpe 1.03 je druga zakrpa za remasterisanu trilogiju, a prva je zakrpa verzije 1.02 objavljena 20. novembra koja je popravila 64 greške. U pokušaju da se iskupi svojoj frustriranoj bazi igrača, Rockstar je objavio izvinjenje nakon prve zakrpe i ponudio klasične verzije GTA III, Vice City i San Andreas u paketu, igračima koji su kupili trilogiju preko Rockstar Games Store-a. Prema rečima izdavača, ponuda je besplatna i trajaće do juna 2022. Ranije je izdavač uklonio ove igre iz prodavnice bez upozorenja na dan kada je GTA trilogija zvanično objavljena.

Iako je pohvalno što je Rockstar uspeo da izbaci ove zakrpe tako brzo, moraju se zapitati kako je trilogija uopšte i objavljena u tako očajnom stanju.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Tviter izmenio politiku privatnosti, uveo ograničenje koje se mnogima neće svideti

Zoom uvodi automatska ažuriranja za sve korisnike Windows-a i Mac-a, a ne samo za poslovne korisnike

10404
10405
10406
10407
10408
10409