Grand Theft Auto: Liberty City Stories objavljen za Android

Nakon objavljivanja za iOS platformu krajem decembra, igra Grand Theft Auto: Liberty City Stories je dostupna i za Android uređaje.

Nakon objavljivanja za iOS platformu krajem decembra, igra Grand Theft Auto: Liberty City Stories je dostupna i za Android uređaje. Originalno objavljen za PlayStation Portable konzolu još 2005. godine, GTA: Liberty City Stories se vratio na mobilne platforme sa brojnim poboljšanjima koje igru svrstavaju rame uz rame sa prethodnim igrama iz GTA serijala koje su objavljene na mobilnim uređajima.
U GTA: Liberty City Stories gejmeri preuzimaju ulogu Tonija Ciprijanija, člana Leone kriminalne grupe koji se vratio iz zatvora gde se nalazio zbog ubistva. Među poboljšanjima koje su donete za iOS i Android platforme, Rockstar ističe teksture visoke rezolucije i grafiku, osvetljenje u realnom vremenu i senke, kontrole koje su optimizovane za uređaje osetljive na dodir kao i podršku za fizički kontroler.
Prodaja digitalnih PC igara nadmašila mobilne igre
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi