Greška

Došlo je do greške.

GoPro lansira Hero 10 Black Bones, namensku kameru za FPV dronove

12.04.2022 19:43 | 0 Multimedija
GoPro lansira Hero 10 Black Bones, namensku kameru za FPV dronove

 

GoPro je najavio novi dodatak svom asortimanu kamera, a ovaj se malo razlikuje od prethodnih. Zove se Hero 10 Black Bones i dizajniran je prvenstveno za upotrebu kao FPV kamera za dronove.

Na mnogo načina, Hero 10 Black Bones je smanjena, lakša verzija Hero 10 Black, ali sa otvorima za hlađenje koji bi trebalo da mu pomognu da snima u većim rezolucijama i brzinama kadrova.

Bones izdanje Hero 10 Black teži samo 54 grama, što ga čini najlakšom GoPro kamerom ikada napravljenom, a što je čini idealnom za montiranje na prednju stranu drona.

Kao i obični Hero 10 Black, pokreće ga GP2 procesor, koji nudi do 5K 4:3 video pri 30 kadrova u sekundi, 4K video pri 60 kadrova u sekundi ili 2,7K video do 120 kadrova u sekundi.

GoPro-ov GP2 takođe omogućava super impresivnu HyperSmooth funkcionalnost koja koristi algoritme i elektronsku stabilizaciju kako bi snimak išao potpuno glatko.

 

GoPro10drontekst.jpg Kao i kod bilo kojeg GoPro-a, možete ga kontrolisati pomoću dva dugmeta na kameri ili koristiti aplikaciju Quik za pametne telefone, GoPro-ov 'The Remote' ili čak predajnik drona.

Montira se na vaš dron pomoću jednog zavrtnja ili možete da koristite opcioni adapter koji se isporučuje sa njim u kutiji, omogućavajući vam da ga montirate na GoPro postojeće dodatke i nosače. Takođe koristi standardni FPV industrijski konektor, omogućavajući lako podešavanje za one sa kompatibilnim dronovima, javlja Pocket-Lint.

GoPro Hero 10 Black Bones biće dostupan u SAD za 399 dolara sa uključenom 12-mesečnom pretplatom na GoPro - ili 499 dolara bez - direktno od GoPro-a. Na žalost, za sada nema informacija da li će biti u prodaji i van SAD-a.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Robinhood zvanično izlistao Shiba Inu (SHIB) koji je odmah dostupan za trgovanje

Samsung želi da smanji troškove popravke

Slične teme
10304
10305
10306
10307
10308
10309