Google Translate sada radi i na drugim aplikacijama

Google je prošle godine najavio da će omogućiti upotrebu svoje Google Translate funkcije unutar drugih aplikacija, a ova funkcija će biti dostupna od sledećeg ažuriranja, pored kojeg će biti veliki broj izmena unutar same Google Translate aplikacije

Google je prošle godine najavio da će omogućiti upotrebu svoje Google Translate funkcije unutar drugih aplikacija, a ova funkcija će biti dostupna od sledećeg ažuriranja, pored kojeg će biti veliki broj izmena unutar same Google Translate aplikacije.
Novi Tap to Translate mod omogućava korisniku da kopirani tekst prevede unutar druge aplikacije, bez ulaska u samu Google Translate aplikaciju.

Ova funkcija će raditi sa svi jezicima koje podržava sama aplikacija, a Google navodi da će ova funkcija podržavati i offline mod. Ova nova funcija omogućava korisnicima iOS-a da preuzmu male jezičke pakete, kako bi prevodilac radio i kada uređaj ne poseduje internet konekciju. Trenutno ne postoje offline jezički paketi za sve podržane jezike, ali Google navodi da će ih proširivati u budućnosti.
Izvor; Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi