Google testira redizajnirani Gmail interfejs

Test verzija Gmaila, koja se možda neće nikada ni pojaviti zvanično, odstupa od dizajnerskih elemenata koji su prisutni od ranih dana ovog servisa.

Gmail bi uskoro mogao izgledati potpuno drugačije od servisa koji trenutno poznajemo. Google je pozvao izabranu grupu korisnika da testiraju potpuno novi interfejs za Gmail. Test verzija Gmaila, koja se možda neće nikada ni pojaviti zvanično, odstupa od dizajnerskih elemenata koji su prisutni od ranih dana ovog servisa. Sidebar je zamenjen slide-in panel prikazom. Tasteri, kao što je “compose”, su smešteni u donji desni ugao. Dodatno, Travel, Purchases i Finance tabovi se sada pridružuju aktuelnim Social, Promotional, Updates i Forums tabovima. Tu je još jedan nova funkcija – reminders, koja bi trebalo da obaveštava korisnika o budućim datumima i odgovara na određene mailove. Google je poznat po testiranju svojih servisa, a za sada ne možemo znati da li će trenutni testovi biti implementirani u Gmail servis u budućnosti. Izvor: The Verge

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi