Greška

Došlo je do greške.

Google testira 'Play Pass' aplikaciju i pretplatu na igre

10.09.2019 19:30 | 0 Software/Web
Google testira 'Play Pass' aplikaciju i pretplatu na igre


Ranije ove godine, Apple je objavio Apple Arcade - servis zasnovan na mesečnoj pretplati koji omogućava pristup biblioteci mobilnih igara (uključujući i neke ekskluzivne naslove) na iOS platformi. Apple Arcade još uvek nije pušten u rad, a sada imamo informacije da Gogle već testira svoj konkurentni servis, pod nazivom Play Pass.

XDA Dvelopers tim je još prošle godine pronašao dokaze o tome da Google radi na Play Pass servisu, ali sada kompanija počinje i sa testovima. Na pratećim fotografijama, prikazani su stranica za logovanje na Play Pass i cena od 4,99 dolara mesečno. Naravno, ova cena bi se mogla promeniti do finalne objave servisa.

app2_4.jpg


Opis stranice sugeriše da će postojati katalog sa igrama, premijum muzičkim aplikacijama i svim ostalim između. Uz Google Play Pass će moći da se otključa pristup hiljadama premijum aplikacija i igara bez reklama, naknada za preuzimanje ili kupovina u okviru aplikacija.

Ostaje samo da se vidi da li će pretplatnički servis za igre/aplikacije biti isplativ na Androidu, s obzirom na to da iPhone korisnici troše mnogo više novca na aplikacije nego što je to slučaj sa Android korisnicima.

Izvor: Android Police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft Teams zvanično stiže na Linux

Lista Huawei i Honor uređaja za koje je potvrđen EMUI 10 (ažurirano)

10504
10505
10506
10507
10508
10509