Greška

Došlo je do greške.

Google Stadia planira da doda preko 120 igara tokom 2020. godine

17.01.2020 11:29 | 0 Games
Google Stadia planira da doda preko 120 igara tokom 2020. godine


Nakon što je Google Stadia objavljen u novembru, servis nije bio preterano dobro prihvaćen, ali nije ni ostvario neuspeh. Radi se o konkurentnom proizvodu koji igračima omogućava da igraju nove naslove sa skromnijim investicijama u hardver. Međutim, rani korisnici su se žalili na lag, sliku niske rezolucije, kao i slab izbor igara. Kako bi ispravio početne probleme Stadia servisa, Google je objavio roadmap za ovu godinu, obećavši preko 120 igara.

Tokom narednih meseci, desktop korisnici će imati mogućnost da streamuju u 4K (nije poznato da li se ovo odnosi samo na Stadia Pro pretplatnike, koji trenutno plaćaju mesečnu nadoknadu za streamovanje u 4K). U istom vremenskom okviru, oni korisnici koji su kupili Stadia kontroler će konačno moći da koriste svoju bežičnu konekciju kada igraju preko desktop verzije Chrome-a. Trenutno, gamepad ne radi bez USB-C kabla na desktopu.

 

Pogledajte još: Da li ste probali Google Stadia servis na PC-u?


Kada je u pitanju mobilna platforma, Stadia će omogućiti podršku za više Android telefona, s obzirom na to da su od objave samo Google Pixel telefoni mogli da pokreću aplikaciju.

Što se tiče igara, Google obećava 10 novih ekskluziva do sredine godine, a kasnije ovog emseca kompanija će objaviti februarske igre za Stadia Pro pretplatnički servis.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Poznati detalji o kamerama sva tri Samsung Galaxy S20 telefona

Horizon Zero Dawn bi mogao dobiti PC verziju

10404
10405
10406
10407
10408
10409