Google sprema Files Go aplikaciju za upravljanje fajlovima

U Google Play prodavnici je nedavnoi primećena aplikacija pod nazivom Files Go, koja deluje kao Android apliakcija za upravljanje fajlovima.

Oni koji traže alatku za bolje upravljanje aplikacijama na Android uređajima, a žele nešto iz zvanične Google ponude, uskoro bi mogli dobiti rešenje ovog tipa. U Google Play prodavnici je nedavnoi primećena aplikacija pod nazivom Files Go, koja deluje kao Android apliakcija za upravljanje fajlovima.Listing na Google Play Store-u je u međuvremenu uklonjen, dok je aplikacija označena kao “neobjavljena” i najverovatnije je deo early access programa.Kao što se iz screenshota može videti, radi se o jednostavnoj i bazičnoj aplikaciji. Korisnicima se omogućava da vide fajlove na telefonu, poput fotografija, videa, zvuka. Tu je i mogućnost brisanja cache-a aplikacija kako bi se oslobodio prostor.Sugeriše se da bi Files Go mogao biti menadžer aplikacija dizajniran za tržišta u razvoju, gde smartfoni obično stižu sa manjim skladišnim kapacitetima kako bi imali nižu cenu.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi