Greška

Došlo je do greške.

Google sada nudi direktne odgovore na određene upite na mobilnim uređajima, bez veb linkova

26.11.2018 12:40 | 0 Software/Web
Google sada nudi direktne odgovore na određene upite na mobilnim uređajima, bez veb linkova


Google Search poseduje veliki broj korisnih funkcija i alatki. Sada, kada na korisnikov upit može da se odgovori preko direktnog rezultata, Google više neće prikazivati standardne veb linkove. Ova promena na mobilnim, Android i iOS platformama će rezultirati bržom pretragom.

Google je potvrdio da pretrage, koje mogu da se odgovore uz pomoć ugrađenog kalkulatora, konvertora valuta ili sata, više neće sadržati druge veb linkove. Ovi rezultati će se prikazivati na jednostavnoj stranici, na kojoj se samo nalazi Search bar u gornjem delu i odgovor u donjem delu.

Ovi pojedinačni rezultati će se pojavljivati kada Google ima "ekstremno samopouzdanje" da može da pruži direktan odgovor na upit korisnika. Pretraživač je sa eksperimentisanjem ove funkcije započeo u februaru, kako bi ubrzao vreme učitavanja, ali i omogućio jednostavniji i čistiji interfejs.


Pogledajte još: Google Play store vam pomaže pri instalaciji aplikacijaOni koji i dalje žele prikaz veb rezultata pretrage mogu da pritisnu taster ispod kartice sa sadržajem i učitaju uobičajen veb prikaz.

Google je potvrdio da nova funkcija počinje da pristiže korisnicima globalno, a dostupna je za mobilni veb, Android i iOS. Rezultati na desktopu će i dalje prikazivati ugrađene alatke, zajedno sa 10 plavih linkova.

Izvor: 9to5google

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 

Komentari

0 Dodaj komentar

Logitech na kraju ipak ne kupuje Plantronics

Uređaji iz Xiaomi Mi ekosistema od sada i na srpskom tržištu

10504
10505
10506
10507
10508
10509