Greška

Došlo je do greške.

Google razmatra ideju o objavi Chromebooka sa dva ekrana

20.07.2020 13:06 | 0 Mobile
Google razmatra ideju o objavi Chromebooka sa dva ekrana


Kada su u pitanju laptopovi sa Windows platformom, na raspolaganju je širok spektar dizajna i formata, a najnovija inovacija su modeli sa dva ekrana. S druge strane, na polju Chromebook uređaja nije bilo previše eksperimentisanja. Ovo bi se moglo promeniti, jer nedavno otkriveni kod sugeriše da Google radi na Chromebooku sa dva ekrana.

Uređaj nosi kodno ime "Palkia", a kod u okviru Chrome Gerrit-a jasno ukazuje na drugi touchscreen na uređaju. Zabeleženo je i pominjanje tablet moda, ali nije poznato da li se misli na preklopni format sa dva unutrašnja displeja ili na konvencionalni dizajn preklapanja sa jednim ekranom spolja i jednim s unutrašnje strane.

 

Pogledajte još: HP predstavio novi premijum Chromebook


Međutim, komentar developera takođe ukazuje na to da Palkia nije OEM uređaj, što znači da je u pitanju prototip za testiranje. To može da znači da u nekoj skorijoj budućnosti možda ne bi trebalo očekivati sklopivi Chromebook sa dva ekrana. Svakako, ideja da Google razmišlja u ovom pravcu je zanimljiva i kompanija verovatno eksperimentiše sa softverom za takav hardver.

Izvor: PocketNow

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Potrošnja na video igre do juna je bila najveća u poslednjoj deceniji

Punjač Lenovo Legion telefona može da napuni bateriju do vrha za 30 minuta

10104
10105
10106
10107
10108
10109