Greška

Došlo je do greške.

Google prikazao neke funkcije koje ove godine stižu u Chrome

20.09.2019 18:28 | 2 Software/Web
Google prikazao neke funkcije koje ove godine stižu u Chrome


Google je najavio nekoliko funkcija, koje će implementirati u Chrome tokom narednih meseci. One uključuju bolje upravljanje tabovima, poboljšani omnibox i ugrađene teme koje omogućavaju menjanje boje Chrome prozora. Google nije objavio konkretan datum kada će ove funkcije biti dostupne, ali je istaknuto da će to biti tokom ove godine.

Kada je upravljanje tabovima u pitanju, Android korisnici će uskoro dobiti novi grid, koji omogućava lak pregled svakog taba. Prevlačenje tabova jedan preko drugog omogućava njihovo grupisanje. Pred ovoga, na mobilnim uređajima će biti omogućeno lako sinhronizovanje tabova sa drugim Chrome instalacijama u koje je korisnik ulogovan.
Tabovi će biti poboljšani i na desktopu. Ukoliko se otvori veći broj Chrome tabova, oni se smanjuju i u nekim slučajevima skrivaju naslov ili čak i tab ikonicu. Sa novim ažuriranjem, prelaskom mišem preko otvorenog taba prikazuje se naslov stranice i slika stranice.
Jedna od stvari, kojima se Google pozabavio jeste i brzina pretrage. U dolazećem ažuriranju, korisnik će moći da ukuca pojam u adress bar i da dobije odgovore bez pritiska na "enter" taster. Pored ovoga, ukoliko se posećuju stranice na stranom jeziku, omogućen je pristup alatkama za prevod u Chrome meniju.
Na kraju, Google planira da korisnicima omogući ugrađene alatke za prilagođavanje, a ovo uključuje boje za prozor pregledača, tabove i pozadinu tab stranice.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Total War Saga: TROY igra najavljena za narednu godinu (video)

Nvidia bi 22. oktobra mogla objaviti GTX 1650 Ti

10504
10505
10506
10507
10508
10509