Greška

Došlo je do greške.

Google predstavio Home Hub pametni displej i novi Chromecast (video)

09.10.2018 20:21 | 0 Multimedija
Google predstavio Home Hub pametni displej i novi Chromecast (video)


Pored novih telefona i tableta, Google je na svom velikom hardverskom događaju predstavio još neke uređaje. Među njima su i Google Home Hub i novi Chromecast.

Home Hub je pametni displej, sa cenom od 149 dolara, a biće dodtupan od 22. oktobra u UK, SAD i Australiji. Praktično se radi o Google Home pametnom zvučniku, sa prikačenim ekranom. Ekran osetljiv na dodir omogućava dodatnu interakciju sa Google Assistantom i prikaz rezultata umesto puke glasovne interakcije.

Na Home Hubu je moguće koristiti i druge Google servise, kao što su Photos, Maps, Calendar i YouTube. Za muziku, tu su Spotify, Pandora i iHeartRadio podrška.

Za razliku od drugih pametnih displeja na tržištu, Home Hub nema kameru. Google se namerno odlučio za ovakav potez kako bi korisnicima omogućio da bez bojazni od narušavanja sigurnost postave uređaj gde žele.

Home Hub ima senzor ambijentalnog osvetljenja i radi uz AI kako bi omogućio funkciju pod nazivom Ambient EQ. Ovo prilagođava osvetljenje na ekranu uslovima oko njega.


Google je osvežio i svoj Chromecast streaming dongle potpuno novim izgledom. Uređaj je dostupan po ceni od 35 dolara, kao i njegov prethodnik, u Charcoal ili Chalk varijantama.

Novi Chromescast je za 15% brži od modela prethodne generacije i sposoban je za 1080p 60fps streaming. Može da funkcioniše i kao Chromecast Audio, omogućavajući reprodukciju muzike u sinhronizaciji sa drugiom Chromecast uređajima i Google Home zvučnicima.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pixel Slate Chrome OS tablet je stvoren za multitasking

Microsoft ističe da je ispravio Windows 10 Update bag koji je brisao fajlove

10304
10305
10306
10307
10308
10309