Google pokrenuo online servis za sastanke za poslovne korisnike

Google je upravo pokrenuo Meet, novi servis za poslovne korisnike koji omogućava njegovim korisnicima da naprave sastanke na internetu

Google je upravo pokrenuo Meet, novi servis za poslovne korisnike koji omogućava njegovim korisnicima da naprave sastanke na internetu. Iako sve zvuči slično sistemu koji ima Hangouts, ovaj servis je više usmeren ka poslovnim korisnicima i ima ograničen set funkcionalnosti.
Meet će vam omogućiti da započnete sastanak ili se pridružite postojećim sastancima koristeći sajt ili aplikaciju za Android i iOS platforme. Možete da počnete sastanak kreiranjem koda i potom svako sa tim kodom može da vam se pridruži. Takođe možete da zakažete sastanak za kasnije.
Sastanak može da se održi u video formi, koji može da ide do 720p rezolucije, ili samo putem zvuka. Na video sastanku možete da vidite osobu sa kojom razgovarate na vrhu ekrana sa listom ostalih članova ispod. Google tek treba zvanično da najavi Meet jer sajtu može da se pristupi ali ne može da se koristi. Mobilne aplikacije tek treba da se pojave u prodavnicama.
Skype dobija svoju Lite verziju
Izvor: BlogGSM

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi