Google pokrenuo Duo aplikaciju za video pozive

Na I/O konferenciji ove godine Google je prikazao Allo i Duo aplikacije. Duo, one-to-one video aplikacija sada je i zvanično pokrenuta, najavila je kompanija iz Kalifornije na blogu

Na I/O konferenciji ove godine Google je prikazao Allo i Duo aplikacije. Duo, one-to-one video aplikacija sada je i zvanično pokrenuta, najavila je kompanija iz Kalifornije na blogu. “Danas smo objavili Google Duo – jednostavnu 1-to-1 video aplikaciju za pozivanje za Android i iOS operativne sisteme. Duo preuzima kompleksnost video poziva tako da ćete moći da budete zajedno sa vašim kontaktom u svakom trenutku” poručili su iz Google-a.
Duo je baziran na brojevima telefona, tako da za pokretanje zahteva broj telefona i omogućava vam povezivanje sa vašom kontakt listom. Aplikacija je izrađena tako da radi čak i ako ste na sporoj mreži, a takođe može da se prebacuje između Wi-Fi i mobilnih podataka bez gubljenja poziva.
Aplikacija ima i funkciju koja nosi naziv Knock Knock i koja vam omogućava da vidite uživo video pozivaoca pre nego što odgovorite na poziv. Objava je tek počela, a očekuje se da bude dostupna korisnicima širom sveta za nekoliko dana.
Misteriozni Google Fuchsia OS može da se pokrene na svakom uređaju
Izvor: GoogleBlog

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi