Google Play Store dobio sekciju "Besplatna aplikacija nedelje"

Sve što treba da uradite je da odete na glavnu stranicu Play Store-a i skrolujete dole do sekcije Free App of the Week do besplatnih aplikacija.

Svi vole besplatne aplikacije, a posebno ukoliko može da se uštedi nešto novca za dobre aplikacije. Međutim, ponekad ovakve stvari nisu toliko očigledne u prodavnici aplikacija, ali korisnici Androida više ne treba da se brinu jer je Google dodao Free App of the Week sekciju u okviru Google Play prodavnice. Ovoj sekciji može da se pristupi na Play Store prodavnici i preko weba ali i preko mobilnog telefona.
Sve što treba da uradite je da odete na glavnu stranicu Play Store-a i skrolujete dole do sekcije Free App of the Week do besplatnih aplikacija. Naravno, biće prikazano više besplatnih i aplikacija koje su na popustu, pa ova sekcija samo ukazuje korisnicima na to šta bi trebalo da isprobaju. Još nekoliko dana je besplatna aplikacija Card Wars – Adventure Time, iako je ta igra ranije koštala tri dolara.
Google kreira aplikaciju za obradu i deljenje fotografija
Izvor: AndroidPolice

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi