Google Play Games se pojavio sa svim funkcijama

Ranija MyGlass aplikacija je nagovestila da je novi Android igrački servis, na kome Google radi na putu, a sada je procureo oficijelni APK za Google Play Games i to pred Google I/O konferenciju. Play games je izgleda prava stvar jer APK sugeriše postojanje multiplejer funkcionalnosti, rang listi, dostignuća u igrama, in-game

Ranija MyGlass aplikacija je nagovestila da je novi Android igrački servis, na kome Google radi na putu, a sada je procureo oficijelni APK za Google Play Games i to pred Google I/O konferenciju. Play games je izgleda prava stvar jer APK sugeriše postojanje multiplejer funkcionalnosti, rang listi, dostignuća u igrama, in-game četovanja, pozivnica i sličnih gejming funkcija. Ono što je najzanimljivije, postojaće i “cloud game save” opcija. Kontrola Play Games notifikacija obavlja se od strane Google+ Circles. Google Play Games će, takođe, imati i brending ikonica kako bi indicirao koje igre podržavaju aplikaciju. Potpun presek usluge možete pogledati u linku iz izvora. Očekuje se da će Google Play Games biti predstavljen na predstojećoj Google I/O konferenciji.  

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi