Greška

Došlo je do greške.

Google Pixel Watch primećen uživo?

25.04.2022 09:15 | 0 Mobile
Google Pixel Watch primećen uživo?

 

Google Pixel Watch prolazi kroz Apple iPhone 4 scenario. Nekada davno, još uvek neobjavljeni i nepoznatog izgleda, iPhone 4 spažen je u prolazu u jednom kafiću. Tamo ga je, naime, zaboravio radnik kompanije Apple koji ga je testirao. Nakon što ga je Brajan Hogan (Bryan Hogan) pronašao, predao ga je portalu Gizmodo koji je Hoganu platio 5 hiljada dolara i objavio fotografije. Nakon toga, kompanija Apple je objavila rat svim uključenim stranama, a ostalo je istorija.

Sada, slično se dešava i sa Google Pixel Watch, mitskim pametnim satom tehnološkog giganta koji nikako da ugleda svetlost dana. Međutim, izgleda da se i to promenilo pa je Google Pixel Watch takođe spažen i fotografisan u kafiću u Sjedinjenim Američkim Državama, pa smo tako i mi dobili prve stvare fotografije ovog pametnog sata.

 

GooglePixel1.jpgPrema fotografijama koje su sada dostupne, svi navodi koji se tiču dizajna ovog pametnog sata u skladu su sa informacijama koje smo do sada objavljivali. Dakle, tu je jedan vid retro dizajna koji naglašava veoma zaobljene ivice kao i metalni okvir pametnog sata. Prema našem mišljenju, iako je ekran malo manji nego što bismo voleli, ovaj pametni sad izgleda veoma privlačno i veoma kvalitetno izrađeno.

 

GooglePixel2.jpgU ovom trenutku i dalje nije poznato ništa o izgledu operativnog sistema koji će pokretati ovaj pametni sat osim jednog slova G na početnom, pretpostavljamo, “boot” ekranu ovog nosivog uređaja. Pored svega toga, u oko upada krunica koja će najverovatnije služiti za selekciju menija i još mnogo toga, a koja dodatno odiše nekim retro šarmom.

 

GooglePixel3.jpgIspod ove krunice nalazi se i rupica koja bi mogla biti kućište mikrofona. Pored toga, primećujemo i otvore za senzor rada srca, kao i mogućnost za EKG, odnosno elektrokardiogram, piše 9to5google.

 

GooglePixelnarukvica.jpg


A što se tiče narukvice koja je fotografisana pored ovog pametnog sata, ona se čini kao klasična silikonska narukvica u mat plavoj boji sa zanimljivim mehanizmom pričvršćivanja na samo telo sata. Dakle, jedan privlačan uređaj za koji smo stvarno veoma zainteresovani, a prema svemu što se događa čini se da nećemo morati još dugo da čekamo za zvanične informacije.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ubisoft zvanično najavio Project Q nakon brojnih glasina i nagađanja

Instagram opet krade fore sa TikToka, stižu Templates

10104
10105
10106
10107
10108
10109