Greška

Došlo je do greške.

Google Pixel Watch ipak nećemo videti ove godine

03.09.2018 11:18 | 0 Mobile
Google Pixel Watch ipak nećemo videti ove godine


Tokom prethodnih meseci nekoliko puta su se pojavile informacije da bi Google mogao objaviti Pixel-brendirani Wear OS pametni sat tokom ove godine. Mnogi su očekivali da će se predstavljanje Pixel Watcha desiti tokom prezentacije novih Pixel telefona. Međutim, Google je sada potvrdio da ove godine ne planira da predstavi novi pametni sat.

Miles Barr, direktor inženjeringa za Wear OS, je za Tom's Guide tokom IFA 2018 potvrdio da Google neće objaviti sopstveni pametni sat ove godine. Kompanija planira da se fokusira na svoje partnere za sada, koji proizvode Wear OS pametne satove.


Pogledajte još: Nove Pixel 3 fotografije pokazuju specifikacije baterije i prednju kameru


Kada je vizija Google-a za kompanijin sopstveni pametni sat u pitanju, Barr je istakao da će se kompanija verovatno poprilično fokusirati na Google Assistant za integrisanje AI i machine learning u uređaj, što je Google-ov domen.

Iako neće imati sopstveni nosivi uređaj, Google i dalje veruje da će ovo biti značajna godina za Wear OS. Qualcomm sprema svoj novi procesor za pametne satove, koji će koristiti Google partneri kako bi nove Wear OS uređaje doneli na tržište.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Doom II tajna otkrivena nakon 24 godine (video)

Honor 8X sertifikovan, pred objavu 5. septembra

10104
10105
10106
10107
10108
10109