Greška

Došlo je do greške.

Google Pixel Buds A TWS slušalice pojavile se nakratko u tvitu Android naloga

05.05.2021 19:56 | 0 Mobile
Google Pixel Buds A TWS slušalice pojavile se nakratko u tvitu Android naloga

 

Prave bežične stereo (TWS) slušalice Google Pixel Buds A serije ponovo su se pojavile na Internetu, ovog puta u tvitu službenog naloga kompanije. Tvit, koji je sada izbrisan, pokazao je da Pixel Buds A-Series imaju sličan dizajn kao Pixel Buds koji su trenutno dostupni u SAD-u. Slušalice su ranije primećene u e-poruci koja sadrži promotivni slajd Nest proizvoda, a takođe su se pojavile i na veb lokaciji američke Federalne komisije za komunikacije (FCC).

Prema obrisanom tvitu naloga Android, nalogu koji Google koristi za promociju novih funkcija Android operativnog sistema ili Google usluga, „Pixel Buds A-Series“ nudi tehnologiju Fast Pair za brzo Bluetooth uparivanje. Tvit, koji su primetili XDA-developers, takođe je naglasio da će ove slušalice biti kompatibilne sa svim Android pametnim telefonima koji rade na Androidu 6.0 i novijim verzijama.

 

Pogledajte još: Google slučajno objavio detalje o Pixel 5a kameri i primere fotografija

Kao što smo već pomenuli, ovo nije prvi put da su ove pristupačne slušalice procurile na Internet. Prošli put bilo je to početkom ovog meseca kada su korisnici Google Nest-a navodno dobili e-mail u kojem su na promotivnom posteru prikazani različiti Nest proizvodi, kao i mala slika TWS slušalica sa tamnozelenim elementima. Google već nudi Pixel Buds u boji Quint Mint u SAD-u, a zelena boja u ovim slušalicama - za koju je sada prilično potvrđeno da je Pixel A-serije - mnogo je tamnija od Quite Mint Pixel Buds.

Pored toga, dve TWS slušalice sa brojevima modela GPQY2 i G7YPJ, za koje se veruje da su od Google Pixel Buds A-Series, primećene su na veb sajtu FCC (preko 9to5Google). Na spisku se navodi da je uređaj opremljen Bluetoothom v5.2 i dimenzija 27x20x15 mm, što je slično Pixel Buds dostupnim u SAD-u.

Izvor: Gadgets360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

 

Počinje prodaja Samsung Neo QLED 2021 televizora u Srbiji

Tviter pušta novi servis: provera tvita pre slanja

10104
10105
10106
10107
10108
10109