Greška

Došlo je do greške.

Google Pixel 4 će imati superiorno zumiranje zahvaljujući telefoto kameri?

06.07.2019 12:58 | 0 Mobile
Google Pixel 4 će imati superiorno zumiranje zahvaljujući telefoto kameri?


U poslednjem Google Camera buildu smo već čuli za takozvani McFly Mode, ali prema svemu sudeći aplikacija bi mogla skrivati i neke detalje o Pixel 4 telefonu.

XDA-Developers tim je istražio 6.3 verziju Google Camera aplikacije i otkrio je detalje koji ukazuju na telefoto kameru na poleđini. Pronađen je i fajl sa oznakom "SABRE_UNZOOMED_TELEPHOTO", a istaknuto je da je Sabre interni Google-ov naziv za Super Res Zoom funkciju. Sajt takođe ističe da ove funkcije nisu bile dostupne u prethodnoj verziji aplikacije.

Telefoto kamera na poleđini bi u teoriji trebalo da omogući bolji kvalitet zumiranja u poređenju sa Super Res Zoom i digitalnim zumiranjem. Međutim, moguće je da će Google ići stopama kompanije Huawei, koristeći telefoto kameru i super rezoluciju kako bi ostvario bolje rezultate koji prevazilaze ono što nudi izvorno telefoto zumiranje.

 

Pogledajte još: Google Pixel 4 renderi otkrivaju dizajn i nove boje


XDA je primetio i nagoveštaje IR senzora, koji bi mogao biti u vezi sa prepoznavanjem lica. Postoje glasine o implementaciji opcije otključavanja preko crta lica u Pixel 4, ali ćemo za potvrdu ovoga morati da sačekamo na zvaničnu objavu narednog Google telefona.

Izvor: XDA-Developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi Mix 4 bi mogao imati 64MP kameru, Mi A3 primećen sa 48MP kamerom

AMD potvrdio snižene cene za Radeon RX 5700 grafičke karte

10104
10105
10106
10107
10108
10109