Greška

Došlo je do greške.

Google Pixel 3 XL bi mogao imati izrez i edge-to-edge ekran

31.05.2018 18:04 | 0 Mobile
Google Pixel 3 XL bi mogao imati izrez i edge-to-edge ekran


Google Pixel 3 linija telefona se očekuje godinu dana nakon svojih Pixel 2 prethodnika, negde na jesen ove godine. Sada imamo i nagoveštaj kako bi naredni telefon tehnološkog giganta mogao izgledati.

Prema navodima izvora Bloomberga, sva je prilika da ćemo ponovo imati standardnu i XL verziju Pixela. Google Pixel 3 XL bi trebalo da ima edge-to-edge ekran, kao i ovogodišnji trend - izrez u vrhu ekrana. Manji Pixel 3, prema navodima, neće imati ni izrez ni prošireni ekran.

XL model će imati dva kamera senzora u izrezu, a zadržaće i širi donji okvir kako bi implementirao prednje zvučnike. Obe verzije telefona i dalje će imati jednu kameru na poleđini, a koristiće softver koji imitira iPhone-ove 'profil' zamagljene pozadinske efekte.

Ostali detalji o ovogodišnjim Pixel telefonima su takođe zanimljivi. Izvori sugerišu da će ih proizvoditi Foxconn, koji i dalje proizvodi iPhone modele. Takođe, deo talentovanih radnika iz HTC divizije, koju je Google u januaru prisvojio, radi na hardveru i softveru za Pixel 3. Očekuje se i nadograđeni Android OS i bolje AI sposobnosti.

Izvor: Engadget

Komentari

0 Dodaj komentar

Asusova matična ploča za kriptorudarenje podržava do 20 grafičkih karti

Posteri otkrivaju dizajn i cenu Samsung Galaxy A9 Star i A9 Star Lite telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109