Greška

Došlo je do greške.

Google Photos za Android dobija brojne nove funcije

04.07.2019 13:50 | 0 Software/Web
Google Photos za Android dobija brojne nove funcije


David Lieb, vođa Google Photos projekta je na Twitteru otkrio šta nas to u budućnosti očekuje od popularnog servisa. On je u odgovorima na povratne informacije korisnika otkrio i novine koje stižu u Google Photos za Android.

Prva među njima je ručno tagovanje lica. Trenutno nije moguće izabrati fotografiju i povezati je sa licem ukoliko aplikacija ranije nije prepoznavala to lice. Ovo će se promeniti u budućnosti.

Mobilna aplikacija će dobiti parametre pretrage za nedavno ubačene fotografije, što je prethodno bilo dostupno samo na vebu. Ovo će korisnicima omogućiti da lako vide i obrađuju fotografije koje su ubacili, čak i ako su to učinili pre više godina.

 

Pogledajte još: Google Fast Share je dolazeća Android alatka za deljenje fajlova


Obrada vremenskih oznaka (timestamp) takođe stiže na Android aplikaciju. Deljenje fotografija ljubimaca stiže u partnerske biblioteke, tako da će vlasnici ljubimaca moći da od Google Photos zatraže da servis pošalje sve fotografije ljubimaca njihovim partnerima.

Takođe, u nekom trenutku će biti moguće brisanje fotografija iz biblioteke tokom pregleda albuma, kao i favorizovanje stvari u deljenim albumima (zajedno uz lajkovanje).

Izvor: Android Police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Objavljen i Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition

Broadcom je blizu dogovora o kupovini Symanteca za 15 milijardi dolara

10504
10505
10506
10507
10508
10509