Greška

Došlo je do greške.

Google Photos nadograđen bržim bekapom i deljenjem

23.03.2017 11:59 | 0 Software/Web
Google Photos nadograđen bržim bekapom i deljenjem

Nažalost, internet brzine i stabilnost nisu jednaki širom sveta. Postoje i dalje delovi sveta gde pristup internetu nije lak, a kamoli brzina. To je i razlog zašto kompanije kao što su Google i Facebook kreiraju aplikacije koje su optimizovane za potencijalno slabije konekcije. Google je napravio nadogradnju Google Photos aplikacije koja će sada ponuditi brži početni bekap i deljenje fotografija. To bi značilo pomoć korisnicima sa slabijim konekcijama kada bekapuju svoje fotografije.

Način na koji sistem funkcioniše je taj da fotografije koje su otpremljene kao deo početnog bekapa će imati "pregled slabijeg kvaliteta". Međutim, onda kada bude detektovano da korisnik ima bolju konekciju, verzija fotografije visokog kvaliteta će biti bekapovana i zameniće onu slabijeg kvaliteta.

Ideja je da u najmanju ruku korisnici imaju neku formu bekapa fotografije u Google Drive, čak i ako to nije nužno verzija visokog kvaliteta. Google tvrdi da zahvaljujući napretku u kompresiji podataka i fotografija, pregled tih fotografija može da izgleda sjajno na telefonima.

Google: JPEG manji za 35 procenata!

Izvor: Ubergizmo

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei tizerom najavljuje novi Honor telefon za 5. april

Ubisoft potvrdio da radi na Assassin’s Creed TV seriji

10504
10505
10506
10507
10508
10509