Greška

Došlo je do greške.

Google Pay je nova aplikacija za plaćanje na Androidu

21.02.2018 09:39 | 2 Software/Web
Google Pay je nova aplikacija za plaćanje na Androidu


Nedavno je objavljeno da Google planira da objedini Android Pay i Google Wallet pod jedinstvenim brendom, što se upravo i dogodilo. Google je objavio lansiranje Google Pay servisa, koji donosi sve funkcije na koje su Android Pay i Google Wallet korisnici navikli. Kompanija je počela da nudi novu Google Pay aplikaciju za Android.

Google je istakao i da radi na tome da donese Google Pay na sve svoje proizvode, pa bez obzira da li korisnici kupuju iz Chrome-a ili preko Assistanta, imaće konstantno iskustvo sa karticama koje su su sačuvali na Google Accountu. Kompanija takođe radi i sa onlajn i in-store partnerima kako bi Google Pay doneo na sajtove, aplikacije i druge lokacije.

pay2.jpg

Novi Home Tab u Google Pay aplikaciji će korisnicima dati sve informacije koje su im potrebne, kao što su nedavne kupovine, obližnje prodavnice, lak pristup nagradama i drugo. Cards tab omogućava lakše organizovanje onlajn plaćanja, tokom checkouta. Tu su prikazane sve kartice, loyalty programi, gift kartice i ponude.

Android fanovi takođe mogu da budu uvereni da će imati sve potrebne zaštite, kao i dodatni nivo zaštite jer Google Pay ne deli broj kartice kada se plaća u prodavnicama. U dolazećim mesecima će u Google Pay biti dodato još funkcija, kao što je mogućnost slanja i primanja novca.

Izvor: TechCrunch

pitanje Neregistrovan korisnik
Da li u Srbiji postoji podrska za ovaj nacin placanja?

Xiaomi gejming telefon dominira AnTuTu benchmarkom

Google može da detektuje probleme sa srcem putem skeniranja oka

10504
10505
10506
10507
10508
10509