Google patentirao mehanizam za pametni sat koji bi mogao parirati Apple Watchu

Glasine i očekivanja od Pixel watch uređaja, koji bi mogao parirati Apple Watch-u, već neko vreme kruže

Glasine i očekivanja od Pixel watch uređaja, koji bi mogao parirati Apple Watch-u, već neko vreme kruže i misterija je i dalje tu. Sada je Patent and Trademark Office iz SAD odobrio patent kompaniji Google, koji otkriva rad na mehanizmu kopče, koji će Android fanovima omogućiti da brzo promene kaiševe (slično kao kod Apple Watch uređaja).
pixelwatch2.jpgSkice za patente pokazuju nekoliko primera dizajna koji se koristi za kopču na pametnom satu. Na jednoj od fotografija je vidljivo i da sistem koristi seriju magneta, a tu je i primer sa brzim “push-button” mehanizmom.
pixelwatch3.jpgGoogle je prijavu za patent podneo u drugom tromesečju 2017. godine, a patent je odobren tokom ove nedelje. Ovo je treći Google patent iz slične kategorije od kraja 2016. godine.Izvor: PatentlyApple
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi