Greška

Došlo je do greške.

Google: Ovo je Pixel 4

13.06.2019 11:30 | 0 Mobile
Google: Ovo je Pixel 4


Google je na Twitteru objavio fotografiju Pixel 4 telefona, čija se objava očekuje tokom oktobra. Tvit stiže nakon što su se prethodnih dana pojavljivali renderi uređaja, otkrivajući izmene u dizajnerskom jeziku u odnosu na ranije Google uređaje. "Sačekajte da vidite šta sve može da radi", istakao je Pixel tim u svom tvitu.

Zvanična fotografija jasno pokazuje bar dve kamere i treći senzor određenog tipa, a sve je smešteno u veliku izbočinu za kamere na poleđini telefona. Primetna je još jedna mala tačka u donjem desnom uglu kamera modula, što bio mogao biti mikrofon. Pored ovoga, vidimo i sivi taster za paljenje i kompanijin G logo. Po prvi put, kada su u pitanju Pixel uređaji, nema senzora otiska prsta na poleđini.

Očekuje sed a će Pixel 4 i Pixel 4 XL stići u veličinama koje su veoma slične njihovim prethodnicima. Sugeriše se da veći Pixel 4 XL neće imati izrez u ekranu, a Google će se umesto toga vratiti na tradicionalni gornji okvir u koji bi mogli biti smešteni napredni senzori za prepoznavanje lica.

 

Pogledajte još: Google Pixel 4 na novim fotografijama uživo

Takođe se pominje da bi Google mogao implementirati svoju Project Soli tehnologiju u Pixel telefone. Soli je mali radar koji može da detektuje manje pokrete prstiju korisnika u prostoru oko uređaja. Project Soli bi mogao ponuditi novi način interakcije korisnika sa Pixel 4 uređajima, kada se oni nalaze na stolu ili postolju za bežično punjenje.

Google je već ranije potvrdio da će Google Assistant naredne generacije stići u okviru Pixel 4 ove jeseni. Ažurirani Assistant će ponuditi značajno brži odziv na glasovne komande i pitanja i moći će da obavlja znatno normalnije i fluentnije razgovore.

Izvor: The Verge

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Grčki naučnici kreirali najbrži RAM na svetu!

Tencent, Xiaomi i Oppo testiraju Huaweijev '60% brži' operativni sistem

10104
10105
10106
10107
10108
10109