Greška

Došlo je do greške.

Google omogućio zaštitu od spama za Android Messages

30.12.2018 18:57 | 0 Software/Web
Google omogućio zaštitu od spama za Android Messages


Problemi sa spamom ne prestaju, a kompanije se trude da obezbede zaštitu od spama na različlitim proizvodima. Koliko će ovakva zaštita biti efektna, nikada se ne može znati sa sigurnošću.

Google verovatno spada među aktivnije kompanije koje štite od spama, ali čak je i Gmail u stanju da ponekad u spam ubaci legitimne poruke (zbog čega bi periodično trebalo da proveravate svoj spam folder). Čak ni obični SMS chatovi nisu bezbedni od spama.


Pogledajte još: Google Play store vam pomaže pri instalaciji aplikacija


Na sreću Android korisnika, Google je konstantno u vrhu kada su u pitanju rešenja u borbi protiv spama, a ovo je sada primejneno i na Android Messages. Aplikacija dobija funkciju koja je omogućena od starta, ali korisnik može po želji da je onemogući. Kao kada su u pitanju druge funkcije za zaštitu od spama, Google će skenirati poruke kako bi detektovao spam. Međutim, kompanija jasno stavlja do znanja da neće skladištiti korisnikov broj telefona ili drugi sadržaj.

Zaštita od spama stiže uz Messages v3.9, ali zahteva i nekoliko serverskih ažuriranja pre nego što se obezbedi puna funkcionalnost. Za sada nije poznato kada će funkcija stići korsinicima, ali se očekuje da to bude uskoro.

Izvor: HotHardware

 


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft želi da patentira magnetni USB-C sistem za Surface uređaje

Huawei Y7 Pro (2019) ozvaničen uz Snapdragon 450

10504
10505
10506
10507
10508
10509