Greška

Došlo je do greške.

Google olakšava upravljanje nalozima na Androidu

21.06.2018 20:00 | 0 Software/Web
Google olakšava upravljanje nalozima na Androidu


Google je predstavio brojne nove funkcije i karakteristike tokom prethodnih godina, ali kompanija nije puno pažnje posvetila kontrolama korisničkih naloga. Ovo je posebno problematično u vremenima kada je privatnost podataka sve veći prioritet. Google je uvideo trenutno stanje stvari i objavio je prerađeni Google Account interfejs za Android, koji korisnicima omogućava da lakše prolaze kroz podešavanja i pregledaju svoje podatke.

Novi Google Account interfejs donosi značajno jasnije i čistije organizovanje, sa istaknutijim kategorijama (poput metoda plaćanja), kao i brži pristup korisnikovim aktivnostima i pregledu podešavanja privatnosti. Tu su i bolja obaveštenja, za oblasti za koje Google veruje da korisnik može da poboljša, kao što je uklanjanje naloga sa starog telefona.


Pogledajte još: Google najzad dodaje taster za tamnu temu

Prisutna je i nova funkcija za pretragu, koja korisniku ukazuje na korektan smer kada su specifična podešavanja u pitanju. Ukoliko pretražujete termin "password", videćete i gde možete da promenite svoju lozinku, kao i načine na koje možete upravljati lozinkama.

Novi Google Account je korisnicima dostupan od danas. Veb i iOS korisnici će na unapređenu funkciju morati da sačekaju još neko vreme, jer je ona najavljena za kasniji period tokom godine.

Izvor: Engadget

Komentari

0 Dodaj komentar

Telenor kažnjen sa 96 miliona dolara

CEO Intela Brajan Kržanić podneo ostavku

10504
10505
10506
10507
10508
10509