Greška

Došlo je do greške.

Google olakšava isprobavanje Chrome eksperimentalnih funkcija

14.12.2020 12:48 | 0 Software/Web
Google olakšava isprobavanje Chrome eksperimentalnih funkcija


Test verzije Google Chrome-a ponekad sadrže eksperimentalne funkcije, ali korisnici često za njih ne znaju jer moraju prvo da omoguće "settings" oznake kako bi ih koristili. Ovo bi uskoro moglo biti izmenjeno.

Ghacks i Android Police su saznali da Chrome Canary 89 uključuje Chrome Labs opciju koja omogućava brz pristup eksperimentalnim funkcijama. Ukoliko korisnik želi da pristupi listi za čitanje ili tab pretrazi, potrebno je samo da klikne na ikonicu menzure, izabere eksperiment iz padajućeg menija, a potom restartuje browser.

 

Pogledajte još: Google će omogućiti logovanje i čuvanje lozinki u Chrome-u bez sinhronizacije


Trenutno je potrebno odobriti Chrome Labs preko njegovog sosptvenog "flag-a" (posetom chrome://flags/ u polju za adrese i pretragom Chrome Labs-a). Nije poznato da li će ovo biti limitirano na Chrome Canary verziju ili će vremenom stići i na konačnu verziju browsera.

Ovo nije potpuno novi koncept, jer Firefox i Vivaldi imaju sopstvene eksperimentalne stranice. Međutim, kako Chrome ima ogromnu bazu korisnika, Labs bi mogao biti široko korišćena funkcija i korisnicima bi mogao olakšati da vide na čemu Google radi.

Izvor: Android Police

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel Core i9-11900K 'Rocket Lake' nudi boost do 5.30GHz

Procureli video upoređuje Galaxy S21+ i iPhone 12 Pro

10504
10505
10506
10507
10508
10509