Greška

Došlo je do greške.

Google od Fossila kupio misterioznu tehnologiju za pametne satove

18.01.2019 09:10 | 2 Mobile
Google od Fossila kupio misterioznu tehnologiju za pametne satove


Fossil Group objavio da je potpisao sporazum kojim će kompaniji Google prodati neke tajne koje su još uvek u razvoju za tehnologije pametnih satova, za 40 miliona dolara. Ugovor uključuje intelektualnu svojinu koja se odnosi na tu tehnologiju, kao i neke od članova R&D tima koji se pridružuju Google-u.

Sporazum će na kraju rezultirati pokretanjem "proizvoda sa novim inovacijama koja još nije stigao na tržište", izjavio je Greg McKelvey, EVP i vođa strateškog i digitalnog sektora u Fossil Group.

Ovu misterioznu tehnologiju razvio je Fossil, zajedno sa onim što je kompanija stekla kada je 2015. godine kupila Misfit za oko 260 miliona dolara. "Zasnovana je na nečemu što je van našeg vremenskog okvira, tehnologija je nova na tržištu i mislimo da je to proizvod koji ima karakteristike i prednosti koje danas nisu dostupne u toj kategoriji", istakao je McKelvey.


Pogledajte još: Google prestaje sa podrškom za 32-bitne aplikacije


Nova linija proizvoda dolazi sa ovom tehnologijom, ali ne samo što će je Fossil i Google koristiti, nego izgleda da je gigant za pretraživanje želeo da ga učini dostupnom i svim svojim partnerima u Wear OS ekosistemu - i to je verovatno ono što ovaj sporazum pokriva.

Transakcija između Google-a i Fossil Grupe biće završena ovog meseca, ali nijedna od kompanija ne želi da otkrije kada bismo mogli videti proizvode koji koriste ovu misterioznu tehnologiju.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Twitter bag tokom pet godina izložio javnosti privatne podatke korisnika

Pojavile se evropske cene za Moto G7 liniju

10104
10105
10106
10107
10108
10109