Greška

Došlo je do greške.

Google+ nalozi će biti ugašeni 2. aprila

31.01.2019 11:30 | 0 Software/Web
Google+ nalozi će biti ugašeni 2. aprila


Google je u decembru objavio da će ugasiti Google+ servis u nekom trenutku tokom aprila, zbog nepopularnosti i kompanijinog refokusiranja sredstava na druge projekte.

U blog objavi, Google je sada istakao faze koje će prethoditi gašenju servisa. Google+ će početi da gasi korisničke naloge od 2. aprila i korisnici će do tog datuma moći da preuzmu sve svoje podatke sa servisa. Fotografije na Google Photos neće biti obrisane.

Od 4. februara, neće biti moguće korišćenje Google+ profila, stranica, zajednica ili događaja. U dolazećim nedeljama, korisnici neće moći loguju na sajtove uz Google+, a ova opcija će biti zamenjena Google tasterom za logovanje.


Pogledajte još: Novi Material Theme dizajn stiže u Gmail mobilnu aplikaciju


Kada su u pitanju G Suite korisnici, njihovi Google+ nalozi će ostati aktivni. Google gasi samo Google+ za potrošače, ili one koji nemaju pretplatu za G Suite nalog.

Google+ je stigao u trenutku kada je Facebook bio dominantna društvena mreža i verovalo se da bi Google-ov servis mogao značajno konkurisati Facebooku. Tokom prve godine, Google+ je imao veliku popularnost, ali na kraju platforma nije bila dovoljno privlačna korisnicima kako bi ih odvukla sa Facebooka.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy A50 paneli pokazuju tri kamere, bez senzora otiska na poleđini

Asus ozvaničio RGB osvetljene FX Series eksterne HDD-ove (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509