Greška

Došlo je do greške.

Google najzad dodaje taster za tamnu temu

13.06.2018 10:04 | 9 Software/Web
Google najzad dodaje taster za tamnu temu


Prema svemu sudeći, Google će konačno omogućiti toggle za tamnu temu. Ovo sugeriše da će Pixel ili Pixel 2 telefoni uskori imati ručni svič za menjanje iz svetle u tamnu temu.

Prema navodima sa Google Issue Tracker teme, koja je kreirana u martu kada se pojavio prvi Android P preview, Google planira da doda podešavanje u Settings>Display>Device Theme, koje će omogućiti prebacivanje na tamnu temu. Promena će zameniti trenutno menjanje na tamnu temu koje se aktivira samo kada kao početni ekran podesite dovoljno taman wallpaper.

Google želi da koristite telefone manje - za svoje dobro

Oni koji budu poželeli svetliji wallpaper i zatamljenu oblast za brza podešavanja, preko novog Google toggle-a imaće i ovu opciju. Funkcija se očekuje u budućem Android buildu, ali nije određeno kada tačno stiže.

Izvor: Droid-Life

SretenBG Član postova: 2448
Nisi u pravu za substratum, aplikacije se posebno moraju adaptirati sa svojim layerima, ne postaju tamne sa sistemskom temom. To zna da bude naporno nekada, pogotovo za aplikacije koje često dobijaju update na play storu. Onda se čekaju developeri substratum teme koji prilagode layer sa tom novom verzijom pa sve tako u nedogled. Onda to krene sve da baguje i koči telefon i odustaneš od svega.
Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk
Uros Neregistrovan korisnik
Sony je nekada imao odlican engine za teme,čak su i neki modovi za custom romove bili na toj bazi,poput onog substratuma,kada se promeni tema,sve aplikacije se menjaju,čak i Xperia tastatura,međutim to je prošlost,posle z serije uveli su swiftkey što se meni uopšte ne sviđa,a potom je taj engine bivao sve siromašniji,dok ga na oreu nisu srozali skroz,sada se promeni samo navigacioni bar,pozadina i to je uglavnom to,sramota,čak kad je z na androidu 4.2 imao više opcija za teme nego Xperia xz2 posle 5 godina.
joximovic Član postova: 139
И ја сам се увијек питао зашто је 90% телефона по defaultu подешено на неку јако свијетлу тему тј зар је могуће да се већини то свиђа то белило... некако баш не изгледа елегантно за разлику од тамнијих боја.
Што је најгоре иста та већина телефона у себи нема уграђену апсолутно никакву тамну тему па се обично морају тражити и скидати са нета.
Proday Član postova: 16181
Nama nije ružno
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
unique93 Član postova: 1004
Ne znam za vas, ali meni je ovo ruzno...

Facebook daje odgovore na pitanja Kongresa na 452 stranice

Intel svoj diskretni GPU planira za 2020. godinu

10504
10505
10506
10507
10508
10509